Kung Fu en Martial Arts Slots

Uiteraard lenen de thema’s “Martial Arts” en “Kung Fu” zich ook uitstekend voor slot machines! Lees meer over spelautoamter op gratisspins.org. Martial arts zijn onderdeel van onze cultuur geworden, iedereen houdt van Kung Fu films en ook video spelletjes over martial arts doen het zeer goed. Het was dan ook een kwestie van tijd vooraleer de eerste Kung Fu slot machines en Martial Arts slot machines de markt zouden veroveren.

Kung Fu Slot Machine symbolen

De combinatie van martial arts en slot machines lijkt op het eerste zicht misschien wel download (2)een beetje vreemd. Want martial arts zijn zeer fysiek, terwijl slot machines en gokkasten met een Kung Fu thema de speler de gelegenheid geven om de wereld van martial arts beter te leren kennen aan de hand van symbolen en beelden.

Kung Fu slot machines zijn net zo spannend als deze Oosterse gevechtssport zelf. De meeste mensen zullen in de verschillende symbolen leuke verwijzingen zien naar de banden, waarbij zwart de hoogste ranking is, en ook verschillende gevechtstechnieken komen uitgebreid aan bod.

Het type van symbooltjes bij een Martial Art of Kung Fu Slot Machine zal afhangen van het overkoepelende thema. Sommige Kung Fu Slot Machines concentreren zich op het competitie-element waarbij elke “band” een verschillende stage in het spel vertegenwoordigd.

Het Verre Oosten en Bruce Lee Slot Machines

Omdat velen onder ons martial arts associëren met het Verre Oosten zijn Japanse of Chinese symbolen nooit veraf op Kung Fu gebaseerde slot machines. Uiteraard zijn bekende Kung Fu helden als Bruce Lee evenmin weg te denken uit Martial Arts Slot Machines. Vele Kung Fu slot machines zijn zelfs helemaal aan Bruce Lee gewijd.

Bonus Martial Art Slot Machine spelletjes

In de minispelletjes wordt het helemaal leuk want daar kunnen de ontwikkelaars van Kung Fu slot machines hun creativiteit helemaal de vrije loop laten. Kung Fu gevechten met tegenstanders, Martial Arts kampen en het verdienen van banden voor prijzen en jackpots, zijn slechts enkele van de voorbeelden die we terugvonden.

Comments are closed.